Κάπως έτσι θα είναι το Tesla Model Y

Σχετικά άρθρα

Η Tesla έδωσε προχθές μια ακόμη teaser φωτογραφία του Model Y, που θα παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου του 2019, και χάρη στις ικανότητες του Miguel Masse στο photoshop βλέπουμε σήμερα μια αρκετά ρεαλιστική προσέγγιση του πως θα μοιάζει η crossover έκδοση του Model 3.

Αυτή θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2020 και η διαδικασία κατασκευής του θα είναι επαναστατική, με τον Musk να δηλώνει πως δεν θα συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Tesla στο Fremont, καθώς αυτό ήδη λειτουργεί στο μέγιστο της δυνατότητας του.

Το Model Y θα έχει πολύ λιγότερα καλώδια σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της Tesla. Συγκεκριμένα, το Model S έχει καλώδια που καλύπτουν 3 χιλιόμετρα, το Model 3 καλώδια μήκους 1,52 χλμ, ενώ το Model Y θα έχει μόλις 100 μέτρα καλωδίων. Η τεράστια αυτή μείωση χρήσης καλωδίων θα καταστεί δυνατή χάρη στα νέα ηλεκτρικά συστήματα που χρησιμοποιούν διαφορετική τάση και στον νέο εξοπλισμό μετάδοσης. Το Model Y θα κατασκευάζεται στην πλατφόρμα του Model 3.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...