Porsche 911 Speedster Concept με 500 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Porsche γιορτάζοντας τα 70στα της γενέθλια παρουσίασε την 911 Speedster Concept που φορά τον 4,0-λιτρο boxer κινητήρα της 911 GT3 απόδοσης 500 ίππων στις 9.000 σ.α.λ που συνεργάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το πρωτότυπο βασίζεται στο σώμα της 911 Carrera 4 Cabriolet, έχοντας ωστόσο το σασί της 911 GT3, διαθέτοντας νέο μικρότερο παρμπρίζ, τοποθετημένο σε πιο επιθετική γωνία, ενώ στο πίσω μέρος δεν υπάρχουν καθίσματα, μιας και εκεί υπάρχει το double-bubble κάλυμμα κατασκευασμένο από carbon που κρύβει και ένα νέο rollbar.

https://www.youtube.com/watch?v=QrntxEN07cw

Η Porsche 911 Speedster Concept κάνει εκτενή χρήση carbon, φέρει νέας σχεδίασης πλαϊνούς καθρέπτες και είναι βαμμένη σε ασημί και λευκό χρώμα, με το νούμερο “70” να βρίσκεται στις πόρτες. Αλλαγές υπάρχουν και στα φωτιστικά σώματα, ώστε αυτά να μοιάζουν παλιά αγωνιστικά φωτιστικά σώματα. Υπάρχουν μονομπούλωνες Fuchs σχεδίασης ζάντες 21″, μικρότερα πλαϊνά παράθυρα και ένα clip-in κάλυμμα οροφής. Η εξάτμιση τιτανίου προέρχεται από το τμήμα GT της Porsche στο Weissach.

Στο εσωτερικό υπάρχουν carbon bucket καθίσματα επενδυμένα με καφέ δέρμα ανιλίνης, ενώ έχουν αφαιρεθεί ο κλιματισμός, το ηχοσύστημα και το σύστημα πλοήγησης, προκειμένου να μειωθεί το βάρος.

Παρότι η Porsche δεν ανακοίνωσε ότι η 911 Speedster Concept περάσει στη παραγωγή, θεώρησε το ως δεδομένο και μακάρι να κρατήσει αυτούς τους εντυπωσιακούς καθρέπτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche 911 Turbo “ξεφτιλίζει” την Mercedes AMG GT 63 S στο 1000άρι

Στη θεωρία τα δύο γερμανικά sport μοντέλα δείχνουν να έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις, αλλά στη πραγματικότητα, η Porsche 911 Turbo είναι πολύ γρηγορότερη...

Μια Porsche Carrera GT τράκαρε πάνω σε δέντρο

Την περασμένη Κυριακή 28 Απριλίου ο οδηγός μιας ασημί Porsche Carrera GT έχασε τον έλεγχο το αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν βόρεια του Rapley Ranch Road...