Γνώρισε το NXT 360, τον διάδοχο του Hummer

Σχετικά άρθρα

Άργησε αλλά ήρθε. Η AM General παρουσίασε το NXT 360, το μοντέλο που αντικαθιστά το HMMWV, του Humvee, της στρατιωτικής έκδοσης του Hummer δηλαδή που παρουσιάστηκε 34 χρόνια πριν.

Η AM General ανακοινώνει πως το NXT 360 είναι πιο ικανό και καλύτερο από το Humvee. Αποτελεί μια νέα έκδοση της σειράς M1100 και κίνηση παίρνει από τον V8 6,5-λίτρων turbodiesel κινητήρα απόδοσης 250 ίππων με 624 Nm ροπής στις 1.700 σ.α.λ.

Με αναβαθμισμένο κινητήρα και ανασχεδιασμένη ανάρτηση, το ωφέλιμο φορτίο του NXT360 ανέρχεται στα 7.030 κιλά, με την εταιρία να υποστηρίζει πως το μοντέλο διαθέτει καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, μεγαλύτερα ελαστικά και βελτιωμένο σύστημα φουσκώματος-ξεφουσκώματος των ελαστικών.

Έχει B7 θωράκιση, το υψηλότερο επίπεδο βαλλιστικής προστασίας που μπορεί να έχει ένα όχημα, με το σύστημα πέδησης να έχει και αυτό βελτιωθεί έχοντας ABS και σύστημα αυτόματης πέδησης. To NXT 360 φέρει επίσης ESP και traction control ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με όπλο Hawkeye 105 χιλιοστών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...