Ας υποθέσουμε ότι ψάχνεις για αγορά ενός sport αυτοκίνητου και κοιτάς να βρεις την ευκαιρία. Έχεις έναν προϋπολογισμό κατά νου και ξαφνικά βρίσκεις μια αγγελία για το αυτοκίνητο των ονείρων σου σε μια πολύ ελκυστική τιμή. Τότε αρχίζεις να αμφιβάλλεις. Too good to be true…πολύ καλό για να είναι αληθινό. Σκέφτεσαι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα, έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, χρειάζεται αρκετά “μαζέματα” για να γίνει αυτοκίνητο κλπ. Αυτή, όμως, η ιστορία δεν εμπίπτει σε κανένα από αυτά τα τρία πράγματα.

Ένα BMW i8 βρέθηκε να πωλείται στο Craigslist στο Tennessee των ΗΠΑ για 87.000 δολάρια, τιμή που ακόμα και με όρους των ΗΠΑ είναι πολύ χαμηλή. Για το λόγο αυτό τράβηξε το ενδιαφέρον και της τοπικής αστυνομίας, η οποία αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον πωλητή του i8. Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο αριθμός πλαισίου δεν ήταν σωστός.

Μετά από έρευνα, οι αξιωματικοί ανακάλυψαν ότι το i8 ήταν καταχωρημένο στο Ορλάντο της Φλόριντα και ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε εκεί γιατί είχε κλαπεί. Αμέσως ο πωλητής συνελήφθη και είναι ύποπτος για κλοπή και αλλοίωση αριθμού πλαισίου.