Κινέζος θέλησε να ευλογήσει την BMW 5-Series του, τελικά την έκαψε

Σχετικά άρθρα

Ο συγκεκριμένος Κινέζος μετά από πολλές θυσίες κατάφερε να αγοράσει το αυτοκίνητο των ονείρων του. Μια νέα BMW 5-Series που του κόστισε σχεδόν 70.000 ευρώ και αποφάσισε να την ευλογήσει.

Έτσι μαζί με την γυναίκα του, οργάνωσε μια τελετή προς τιμή της 5αρας, ώστε να ευχαριστήσουν τους θεούς, ζητώντας από αυτούς να ευλογήσουν το καινούργιο τους αυτοκινήτου. Κάτι όμως, πήγε εντελώς στραβά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τυλιχθεί στις φλόγες. Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά, σβήνοντας την φωτιά, η οποία είχε προλάβει να καταστρέψει το μισό αυτοκίνητο.

Η πυροσβεστική δήλωσε πως διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς, αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτή προκλήθηκε κατά την τελική. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Κινέζοι πυροσβέστες αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο περιστατικό. Πέρυσι ο οδηγός μιας BMW X5 έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο τους, κατά τον εορτασμό της αγοράς του.

ΠηγήScmp.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BMW δοκιμάζει την i4 M με 4 ηλεκτροκινητήρες

Δοκιμές εξέλιξης με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό M μοντέλο διεξάγει αυτή τη περίοδο η BMW, με την i4 M να έχει 4 ηλεκτροκινητήρες, έναν...

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...
Autoblog.gr