Η νέα BMW X3 M στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Στη Πράσινη Κόλαση συνεχίζονται οι δοκιμές της BMW X3 M. Το μοντέλο θα προσφέρεται και σε έκδοση Competition Package, με την βασική X3 M να φορά τον biturbo 3,0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 450 ίππων, με τον κινητήρα να παράγει 475 άλογα στην έκδοση Competition Package.

Φυσικά, το μοντέλο θα είναι τετρακίνητο, φορώντας νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, μεγαλύτερους αεραγωγούς, φαρδύτερα φτερά, ζάντες 19 ιντσών, μεγάλα φρένα και χαμηλωμένη απόσταση από το έδαφος. Θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε κάτω από 5 δευτ., έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Η X3 M Competition Package θα έχει ακόμη σκληρότερη ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, πιο επιθετικές ρυθμίσεις στα συστήματα πρόσφυσης, ακόμη μεγαλύτερα φρένα και ζάντες 20″. Η X3 M θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2018, ενώ η X3 M Competition Package θα κάνει την εμφάνισή της μερικούς μήνες αργότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...