Η Audi ανακοίνωσε πως ξεκίνησε τη παραγωγή των ηλεκτροκινητήρων του e-Tron. Οι κινητήρες κατασκευάζονται στο εργοστάσιό της στο Γκιούρ της Ουγγαρίας και αρχικά θα κατασκευάζονται 400 ηλεκτροκινητήρες, με την παραγωγή τους να αυξάνεται σταδιακά. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο η Audi κατασκεύασε πέρυσι 1.965.165 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης από 86 έως 639 ίππων.

Στις σχετικές ειδήσεις η Audi έκανε γνωστό πως προσφέρει έναν τρισδιάστατο διαμορφωτή ο οποίος δείχνει σε πραγματικό χρόνο το αυτοκίνητο μέσω κινούμενων εικόνων. Ο τρισδιάστατος διαμορφωτής μπορείς να οπτικοποιήσει ρεαλιστικά το αυτοκίνητο, με τον χρήστη να μπορεί να ανοίξεις τις πόρτες, να ανάψει και να σβήσει τα φώτα, να ανοίξει και να κλείσει την οροφή ενός cabrio μοντέλου, αλλά και να ζουμάρει σε όποιο σημείο του αυτοκινήτου θέλει. Επίσης ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει το αυτοκίνητό του σε διάφορα τοπία, όπως μέσα σε τούνελ, σε λιβάδια κτλ.

Αρχικά ο νέος τρισδιάστατος διαμορφωτής θα προσφέρεται σε 25 χώρες, ενώ στο μέλλον θα υποστηρίζει και video ποιότητας 4Κ.