Και τα ρεκόρ του Civic Type R συνεχίζονται, όντας ταχύτερο και στο Estoril

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει πέντε μήνες από την στιγμή που η Honda ανακοίνωσε το Type R Time Attack Challenge 2018, όπου θέλοντας να δείξει τις ικανότητες του νέου Civic Type R το πάει σε αρκετές Ευρωπαϊκές πίστες, με γνωστούς οδηγούς αγώνων να κάθονται πίσω από το τιμόνι.

Μέχρι σήμερα έχει κάνει ρεκόρ στην πίστα του Magny-Cours, στην πίστα του Spa-Francorchamps και στην πίστα του Silverstone. Τώρα προστίθεται άλλη μια θρυλική πίστα της Formula 1, αυτή του Estoril στην Πορτογαλία.

Εκεί, και με οδηγό τον Tiago Monteiro, που συμμετέχει στο WTCR με την ιαπωνική εταιρία, το Civic Type R έγραψε χρόνο -στα 4,2 χλμ. της πίστας- 2 λεπτών και 1.84 δευτ. Το επόμενο διάστημα η Honda θα προσπαθήσει να σημειώσει ρεκόρ και στο Hungaroring, με τον Jenson Button να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του ιαπωνικού hatchback.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...