O Jenson Button θέλει να “κατακτήσει” πολλές πίστες με το νέο Civic Type R

Σχετικά άρθρα

H Honda θέλοντας να δείξει τις ικανότητες του προηγούμενου Civic Type R, το είχε πάει σε αρκετές πίστες της Ευρώπης -προδιαγραφών F1- να γράψει χρόνους. Έτσι, εκτός από τον γύρο στο Nurburgring (7:50.63), είχε γράψει χρόνο στην πίστα του Silverstone (2:31.85), στην πίστα του Spa-Francorchamps (2:56.91), στην πίστα της Monza (2:15.16), στην πίστα του Estoril (2:04.08), και στην πίστα του Hungaroring (2:10.85).

Πριν περίπου ένα χρόνο παρουσιάστηκε η νέα γενιά του κορυφαίου μοντέλου του δημοφιλούς ιαπωνικού hatchback και φαίνεται ότι η Honda θα κάνει ένα ανάλογο tour στις πίστες, για να τις “κατακτήσει” και αυτές μετά το Nurburgring (7:43.80).

Η ιαπωνική εταιρία ονομάζει το πρόγραμμα “Type R Time Attack 2018”, και θα πάει πάλι στις πίστες του Silverstone στην Αγγλία, του Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, και του Estoril στην Πορτογαλία, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες πίστες.

Πίσω από το τιμόνι του νέου Civic Type R θα βρεθούν αρκετοί οδηγοί, με το όνομα του Jenson Button να ξεχωρίζει. Τον Βρετανό πρωταθλητή της F1 του 2009, θα πλαισιώσουν οι Tiago Monteiro, Esteban Guerrieri και ο Bertrand Baguette, με τον τελευταίο να τρέχει μαζί με τον Button στο πρωτάθλημα Super GT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...