Ford F-150 Limited, με τον κινητήρα του Raptor και υπερπολυτελές εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

Ο Αμερικάνος που δεν είναι αρέσκεται στην ματσό εμφάνιση του F-150 Raptor, αλλά θέλει να έχει την δύναμη του η Ford παρουσίασε την έκδοση Limited για το F-150. Αυτή, όπως κατάλαβες, κινείται με τον ίδιο κινητήρα του Raptor, δηλαδή τον 3.5-λίτρων twin-turbo EcoBoost V6, απόδοσης 456 ίππων και 691 Nm ροπής.

Η εμφάνιση, όμως, του F-150 Limited είναι σαφώς πιο πολιτισμένη και πολυτελής. Έτσι, υπάρχει ασημί ματ μάσκα, λεπτομέρειες χρωμίου στα παράθυρα, στις χειρολαβές, και στις διπλές εξατμίσεις, με τις τελευταίες να είναι ενσωματωμένες στον πίσω προφυλακτήρα. Ακόμα το αμερικάνικο pickup πατάει σε 22άρες αλουμινένιες ζάντες.

Στο εσωτερικό, το νέο Ford F-150 Limited δείχνει τον πολυτελή χαρακτήρα του. Σύφμωνα με την εταιρία η ποιότητα της καμπίνας ανεβάζει τον πήχη για τα premium pickup. Υπάρχουν παντού δερμάτινες επενδύσεις, σουέτ επένδυση οροφής, θερμαινόμενα/αεριζόμενα καθίσματα-πολυθρόνες με λειτουργία μασάζ, θερμαινόμενο τιμόνι κλπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...