H Hyundai δίνει επίσημες φωτογραφίες του i30 N Fastback καμουφλαρισμένο

Σχετικά άρθρα

Λίγες εβδομάδες (μπορεί και ημέρες) πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του γρήγορης Ν έκδοσης για το i30 Fastback, η Hyundai έδωσε σήμερα στη δημοσιότα λίγες φωτογραφίες του μοντέλου, καμουφλαρισμένο μέσα στο Nurburgring.

Οι Κορεάτες αναφέρουν ότι η ανάπτυξη του hot «πεντάθυρου κουπέ» βρίσκεται σε εξέλιξη, δοκιμάζοντας πρωτότυπα σε διάφορες επιφάνειες σε όλη την Ευρώπη. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει και το Nurbugring, όπου η Hyundai έχει το δικό της τεχνικό κέντρο.

Το i30 N Fastback δεν θα έχει αλλαγές κάτω από το καπό του, και έτσι ο 2,0-λιτρος turbo κινητήρας θα αποδίδει 250 και 275 άλογα ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 354 Nm ροπή, από τις 1.450 μέχρι τις 4.700 σ.α.λ.

Παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του, αλλά είναι αρκετά πιθανό να το δούμε στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τέλος, να θυμίσω ότι η κορεάτικη εταιρία έχει ανακοινώσει ότι από το 2019 το μοντέλο θα αποκτήσει διπλόδισκο 8τάχυτο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...