Δες όλες τις λεπτομέρειες της Lamborghini Aventador SVJ

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ακόμα να μην έχουν γίνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια της, αλλά ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για τη νέα Lamborghini Aventador SVJ. Καταρχήν έκανε νέο ρεκόρ στο Nurburgring, όπου με χρόνο 6 λεπτών και 44,97 δευτ. έγινε το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής της γερμανικής πίστας.

Το αυτοκίνητο διαθέτει πληθώρα αεροδυναμικών τροποποιήσεων, όπως νέο κάλυμμα του κινητήρα, νέους αεραγωγούς, τεράστιο διαχύτη, καθώς και διπλές απολήξεις της εξάτμισης, στο κέντρο του πίσω μέρους, όπως ακριβώς και η Huracan Performante, ενώ υπάρχουν και εδώ οι αεροδυναμικές λύσεις του ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva).

Τα αρχικά SV προέρχονται από τις λέξεις Super Veloce, ενώ το J από το Jota, και μηχανικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο ατμοσφαιρικός 6,5-λίτρων V12 κινητήρας θα είναι πιο δυνατός, με εκτιμώμενη απόδοση τα 770 άλογα και τα 750 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η Lamborghini Urus είναι εξαιρετικά ικανή σε εκτός δρόμου διαδρομές

Ο ιδιοκτήτης αυτής της Lamborghini Urus την έχει μετατρέψει σε ένα αυτοκίνητο που είναι εξαιρετικά ικανό να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές. https://youtu.be/QnX67G43D08 Το ιταλικό SUV...

Lamborghini Revuelto Edizione GT by DMC

H DMC μας δείχνει το νέο bodykit που έχει ετοιμάσει για την Lamborghini Revuelto. Το νέο αεροδυναμικό πακέτο είναι κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου από ανθρακονήματα, με την...