H Lexus παρουσιάζει το περιορισμένης παραγωγής LC Yellow Edition

Σχετικά άρθρα

H Lexus παρουσίασε σήμερα την Yellow Edition έκδοση του LC, με το αυτοκίνητο να κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού, σε δύο μήνες από σήμερα. Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει κατ’αποκλειστικότητα το κίτρινο χρώμα Flare Yellow, το οποίο συνδυάζεται με το νέο σχέδιο για τις ζάντες 21 ιντσών.

Η Yellow Edition είναι διαθέσιμη για το LC500 και το LC500h, και διαθέτει ακόμα ένα ενεργό εμπρός spoiler, κατασκευασμένο από carbon, το όποιο ανοίγει όταν το αυτοκίνητο κινείται πάνω από 80 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό, υπάρχουν κίτρινες Alcantara επενδύσεις στις πόρτες, που κάνουν αντίθεση με τις άσπρες και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, και κάτω από του LC500 υπάρχει ο γνωστός ατμοσφαιρικός 5,0-λιτρος V8 κινητήρας, και αποδίδει 467 άλογα και 530 Nm ροπής, στέλνοντας τη κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός 10-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου εξελιγμένου από την Aisin. Για τα 0-96 χλμ/ώρα χρειάζεται 4,5 δευτ. ενώ υπάρχει και ηλεκτρονική ενίσχυση του ήχου για να ακούγεται καλύτερα στο εσωτερικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...