Βρέθηκε το βανάκι των Aerosmith, πωλείται το Mini Cooper S DeVille του Paul McCartney

Σχετικά άρθρα

Το θρυλικό βανάκι των Aerosmith βρέθηκε τυχαία σε δάσος στη Μασαχουσέτη, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος για αντίκες, “American Pickers”.

Το βαν το χρησιμοποιούσαν οι θρύλοι της ροκ μπάντας για τις περιοδείες τους τη δεκαετία του ’70. Οι παρουσιαστές και συλλέκτες Φρανκ Φριτζ και Μάικ Γουλφ σκόνταψαν στο American Harvester Metro βαν του 1964 στο πρόσφατο επεισόδιο του τηλεοπτικού reality, στο History Channel.

Το σκουριασμένο όχημα βρέθηκε πίσω από ένα αγρόκτημα στο Τσέστερφιλντ, μία πόλη που απέχει περίπου 160 χιλιόμετρα από την έδρα των Aerosmith, τη Βοστόνη.

Το πρώην μέλος των Aerosmith, Ρέι Ταμπάνο επιβεβαίωσε ότι το βαν ήταν του συγκροτήματος. Ο Ταμπάνο, ο οποίος ήταν μέλος της μπάντας από το 1970 έως το 1972 και συνεργάστηκε με το γκρουπ τα τελευταία χρόνια, είπε ότι το βαν ήταν το «κινούμενο ξενοδοχείο» τους.

Άγνωστο παραμένει πως το βαν κατέληξε εγκαταλελειμμένο στο δάσος, αλλά ο ιδιοκτήτης της έκτασης, στην οποία βρέθηκε το όχημα, είπε ότι την αγόρασε από κάποιον, που υποτίθεται ότι είχε σχέση με τους Aerosmith.

Οι «American Pickers» έδωσαν στον Φιλ, τον ιδιοκτήτη της έκτασης, 25.000 δολ για το βαν και ο Μάικ Γουλφ το χαρακτήρισε “ένα από τα σημαντικότερα και πιο εικονικά κομμάτια της ιστορίας του rock and roll”.

Στις σχετικές ειδήσεις το Mini Cooper S DeVille παραγωγής του 1965 που άνηκε στον Paul McCartney θα δημοπρατηθεί την 1η Σεπτεμβρίου. Το αυτοκίνητο ήταν ειδική παραγγελία και συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας Magic Mystery Tour του 1967.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...
Autoblog.gr