Σε μια Alfa Romeo 8C 2900B Touring το βραβείο Best In Show στο Pebble Beach

Σχετικά άρθρα

Ακόμη ένα πετυχημένο Concours D’Elegance στο Pebble Beach ολοκληρώθηκε με περισσότερους από 20.000 λάτρεις της αυτοκίνησης να δίνουν το παρόν στο event. Οι διοργανωτές του 68του Pebble Beach Concours d’Elegance ανακοίνωσαν ότι το βραβείο “Best of show” το πήρε η Alfa Romeo 8C 2900B Touring του 1937.

Το αυτοκίνητο κέρδισε ακόμη δύο μεγάλα βραβεία: το βραβείο “Charles A. Chayne Trophy” και το βραβείο “JB & Dorothy Nethercutt Most Elegant Closed Car”.

Το αυτοκίνητο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Βερολίνου το 1938, διαφέρει από τα μεταγενέστερα μοντέλα 8C 2900B Touring, έχοντας πιο απότομη γρίλια, ενώ δεν διαθέτει πλαϊνά σκαλοπάτια. Το αυτοκίνητο πρόσφατα αποκαταστάθηκε πλήρως προκειμένου να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση.

Αυτή είναι η τρίτη φορά στην ιστορία του Pebble Beach όπου αυτοκίνητο της Alfa Romeo παίρνει το βραβείο Best of Show. Η αρχή έγινε το 1988 με την 8C 2900B Touring spider, ενώ ακολούθησε το 2008 με την 8C 2900B Touring coupe.

Πέρυσι το βραβείο το είχε πάρει μια Mercedes-Benz S Barker Tourer του 1929 ενώ το 2016 μια Lancia Astura Pininfarina Cabriolet του 1936.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ιταλική κυβέρνηση: Παράνομη η κατασκευή της Alfa Romeo Milano στην Πολωνία

Και ο "πόλεμος" λέξεων μεταξύ της εθνικιστικής ιταλικής κυβέρνησης, υπό την πρωθυπουργό Giorgia Meloni και της Stellantis καλά κρατεί, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται...