Οι πωλήσεις του Tesla Model 3 έκαναν limit up

Σχετικά άρθρα

Τον Μάιο και τον Ιούνιο, η Tesla κατάφερε να ξεπεράσει τον αριθμό των 6.000 πωλήσεων του Model 3 για κάθε μήνα. Τον Ιούλιο ο αριθμός αυτός υπερδιπλασιάστηκε, καθώς 14.250 Αμερικάνοι έβαλαν στο γκαράζ τους το entry-level μοντέλο της εταιρίας. Σίγουρα αρκετά μεγάλο νούμερο, αλλά ο Αύγουστος ήταν ακόμα καλύτερος. Έτσι, με την παραγωγή του να έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς, κατά τον όγδοο μήνα του χρόνου πουλήθηκαν περίπου 17.800 Model 3, κάνοντας νέο ρεκόρ.

Το Model 3 είναι πλέον στην κορυφή των πωλήσεων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς κατά τους πρώτους οκτώ μήνες έχει κάνει πωλήσεις 55.882 οχημάτων. Μέχρι σήμερα το ρεκόρ πωλήσεων μέσα σε ένα χρόνο το κατείχε το Nissan Leaf, όπου σε όλο το 2014 είχε πουλήσει 30.200 μονάδες. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να βγάλεις κομπιουτεράκι για να καταλάβεις ότι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018 το Model 3 θα έχει -τουλάχιστον- τριπλασιάσει το νούμερο του Leaf. Και όλα αυτά χωρίς να έχουν αρχίσει ακόμα οι παραδόσεις της φθηνής έκδοσης των 35.000 δολαρίων.

Τέλος, τον Αύγουστο η Tesla πούλησε 2.625 μονάδες του Model S και 2.750 μονάδες του Model X, όταν αυτοί οι αριθμοί ήταν περίπου 1.200 και 1.325 αντίστοιχα για τον Ιούλιο. Να σημειωθεί πως οι πωλήσεις του Tesla Model 3 τον Αύγουστο στις ΗΠΑ ήταν μεγαλύτερες από όλες της πωλήσεις που έκανε η BMW στις ΗΠΑ τον ίδιο μήνα (14.450 μονάδες).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...