Το 2013, όταν ήταν ακόμα επίσημος οδηγός της McLaren στην Formula 1, ο Jenson Button είχε αποκτήσει μια -εκ των 375- McLaren P1. Σήμερα, όμως, με τον 38-χρονο Βρετανό να έχει μετακομίσει μόνιμα στην Καλιφόρνια, δεν έχει χρόνο να οδηγήσει το hypercar του, που βρίσκεται στην Αγγλία.

Ο πρώην team-mate του Fernando Alonso έχει στην κατοχή του μια μοναδική P1, καθώς το αυτοκίνητο διαθέτει την Track Mode 2 αναβάθμιση από το τμήμα McLaren Special Operations. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει για μια street-legal έκδοση του προγράμματος Race Mode, το οποίο κοστίζει 20.000 λίρες (€23.000).

Ακόμα, ο πρωταθλητής του 2009 είχε επιλέξει σκούρα χρώματα για το βρετανικό hypercar, το οποίο είναι σκούρο γκρι, κάτι που ισχύει και για τις ζάντες ελαφρού κράματος, ενώ οι δαγκάνες των φρένων είναι σε κίτρινο χρώμα.

Ο Button έχει γράψει μόλις 886 χλμ. με το αυτοκίνητο, αλλά τα περισσότερα εξ αυτών έχουν γίνει σε πίστες, όπως στο Silverstone για τον αγώνα του WEC τον προηγούμενο μήνα, ή στο Goodwood, ενώ τον έχουμε δει να κυκλοφορεί στους δρόμους του Monte Carlo. Η τιμή που ζητάει είναι 1,6 εκατομμύρια λίρες, ήτοι €1.800.000 με τις σημερινές ισοτιμίες.