Πριν έξι μήνες, βγήκε από το εργοστάσιο της Fiat στη Σερβία το 500.000στό 500L, ενώ το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους το ιταλικό μοντέλο βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην παρακμάζουσα αγορά των πολυμορφικών μοντέλων. Παρόλα αυτά, μόνο ως επιτυχημένο μπορεί να κριθεί το 500L, και γι’αυτό η ιταλική εταιρία παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη ΜΥ2019 έκδοση του.

Αυτή διαθέτει πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d Temp. Ακόμα, διαθέτει συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, κάμερα οπισθοπορείας, κ.α.

Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα με τις πολυάριθμες επιλογές χρωμάτων και στοιχείων εξατομίκευσης, το 500L είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Για όσους αναζητούν τη μέγιστη πρακτικότητα, χωρίς να θυσιάζουν το στυλ, οι εκδόσεις Urban αποτελούν ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις. Αντίστοιχα για τους λάτρεις της περιπέτειας, οι εκδόσεις City Cross προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, αλλά και ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, καθώς διαθέτει off-road look και αυξημένη (+25χλστ.) απόσταση από το έδαφος.

Να θυμίσω ότι ο χώρος αποσκευών του ανέρχεται στα 455 λίτρα, και προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης 1.400 κ.εκ. απόδοσης 95 ίππων, ενώ από πλευράς diesel υπάρχει ο 1.300άρης MultiJet ΙΙ με 95 άλογα και ο 1.600άρης MultiJet ΙΙ με 120 άλογα.

Με έμφαση στην προσφορά πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές του νέου 500L ξεκινούν από τα €15.300 για την Urban και από τα €15.990 για τη City Cross. Παράλληλα όλες οι εκδόσεις του μοντέλου είναι διαθέσιμες με προνομιακό επιτόκιο 2,9% και καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.