Αυτό είναι το λογότυπο της νέας Supra

Σχετικά άρθρα

Μέσω του RealOEM.com, ενός online καταλόγου ανταλλακτικών προκύπτει αυτό που γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό. Η νέα BMW Z4 αλλά και η Toyota Supra μοιράζονται πολλά κοινά ανταλλακτικά, από τους κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων, μέχρι τα συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου, καλοριφέρ, συστήματα διεύθυνσης, ζάντες, καθίσματα, υαλοκαθαριστήρες και πολλά, πολλά ακόμη.

Επίσης μέσα στον κατάλογο υπάρχουν και τα παραπάνω σήματα που μας αποκαλύπτουν το λογότυπο της Supra που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο στο περιθώριο της έκθεσης του Ντιτρόιτ.

Μπες στο RealOEM.com και εξερεύνησε μόνος σου όλα τα κοινά ανταλλακτικά των δύο νέων αυτοκινήτων. Το αυτοκίνητο θα φορά ένα 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 195 (20i) και 255 ίππων (30i), καθώς και έναν 3,0-λιτρο απόδοσης 340 ίππων με 450 Nm ροπής (40i). Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την Toyota να έχει εξετάσει και το μηχανικό κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...