Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο περίπτερο της στην έκθεση του Παρισιού, η Toyota αποκάλυψε σήμερα δύο πράγματα σχετικά με τη νέα Supra. Πρώτον, επιβεβαίωσε ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου θα γίνουν στην έκθεση του Detroit, τον ερχόμενο Ιανουάριο, και δεύτερον σήμερα (2/10) άνοιξαν οι online κρατήσεις για τις πρώτες 900 μονάδες του νέου sport μοντέλου στις σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές.

Συνεχίζοντας, η ιαπωνική εταιρία δηλώνει ότι μένει πιστή στην κληρονομιά της, η 5η γενιά της Supra θα διαθέτει έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 3.0-λίτρων, τοποθετημένο στο εμπρός μέρος με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός ενεργού διαφορικού. Το νέο sport, διθέσιο μοντέλο υπόσχεται εντυπωσιακή οδηγική συμπεριφορά, εξασφαλισμένη από την απόλυτα ισορροπημένη κατανομή βάρους 50:50, με το βάρος του να ανέρχεται στα 1.496 κιλά.

Η παραγωγή της νέας Toyota Supra αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο με τους πρώτους 900 Ευρωπαίους πελάτες να λάβουν τα αυτοκίνητά τους μετά το καλοκαίρι του 2019. Αυτή η προνομιούχος ομάδα ιδιοκτητών όχι μόνο θα πάρει νωρίς το νέο sport αυτοκίνητο της Toyota στα χέρια της, αλλά θα ενταχθεί και στο Supra 900 Club. Ως μέλη, θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, ανταμοιβές και εμπειρίες μέχρι την παράδοση των αυτοκινήτων.