Η Holden για να γιορτάσει τα 50στα γενέθλια της παρουσιάζει το Time Attack Concept, ένα ηλεκτρικό αγωνιστικό με 1.340 άλογα με 3.239 Nm ροπής.

Διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε τροχό, με κάθε ηλεκτροκινητήρα να συνδυάζεται με δικό του πλανητικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τριών σχέσεων.Το σασί είναι κατασκευασμένο από carbon, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 1,25 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 482 χλμ/ώρα.

Διαθέτει ανάρτηση με διπλά ψαλίδια κατασκευασμένη από carbon, carbon-κεραμικά φρένα, ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα με ανεμιστήρες να διοχετεύουν αέρα και να δημιουργούν σύστημα βεντούρι.

Όλα τα παραπάνω έχουν αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παράγει μέγιστη πλευρική δύναμη 6,5 Gs και μέγιστη δύναμη φρεναρίσματος 6 Gs. Οι ηλεκτροκινητήρες είναι σε θέση να παράγει 2 Gs επιτάχυνση, με την εταιρία να έχει κάνει προσομοιώσεις στο Mount Panorama και το αυτοκίνητο κάνει χρόνο 1:23.30, χρόνος πολύ ταχύτερος από το απόλυτο ρεκόρ χρόνου πίστας, που το έχει σημειώσει ο Jenson Button με ένα μονοθέσιο της Formula 1 το 2011 με χρόνο 1:48.8.