Επέστρεψε το αυτοκίνητο που είχε κλέψει μαζί με δώρα

Σχετικά άρθρα

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στη Νέα Ζηλανδία είχε την ατυχία να του κλέψουν το Holden Colorado του, όταν το άφησε για λίγο έξω από την επιχείρησή του. Τέσσερις ημέρες μετά, ο ληστής επέστρεψε το αυτοκίνητο άθικτο, αφήνοντας μέσα του ένα χειρόγραφο σημείωμα με το οποίο ζητούσε συγνώμη, με τον ληστή να κάνει δώρο και μερικά παιχνίδια για τον γιο του ιδιοκτήτη.

Η ιστορία θέλει στις 14 Νοεμβρίου τον Varun Chada, ιδιοκτήτη του καταστήματος Kati Street στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, να επιστρέφει στο μαγαζί του, ενώ το είχε κλείσει μερικά λεπτά νωρίτερα, για να πάρει κάτι που είχε ξεχάσει, αλλά στη βιασύνη του, άφησε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητό του, με τα κλειδιά στη μίζα. Όταν επέστρεψε μερικά λεπτά αργότερα, το αυτοκίνητό του είχε κλαπεί.

Τέσσερις ημέρες μετά, ο ληστής επέστρεψε το αυτοκίνητο, παρκάροντάς το έξω από το καφέ, αφήνοντας ένα σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο έγραψε πως λυπάται για ότι έκανε, εξηγώντας πως ήταν μεθυσμένος και πως χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο για να επιστρέψει στο σπίτι του. Αφού ευχαρίστησε τον Chada που “δανείστηκε” το αυτοκίνητό του, ο ληστής άφησε μέσα στο αυτοκίνητο μερικά παιχνίδια για τον μικρό γιο του Chada.

Παρόλο που ο ληστής ζήτησε συγνώμη και επέστρεψε το αυτοκίνητο, η τοπική αστυνομία εξακολουθεί να τον αναζητά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...