H BMW teasάρει για πρώτη φορά τη νέα X7

Σχετικά άρθρα

Η γερμανική εταιρία έχει ανακοινώσει ότι στα μέσα Οκτωβρίου -δηλαδή τα επόμενα 24ώρα- θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας X7, για να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Los Angeles, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Για το λόγο αυτό, σήμερα η BMW έδωσε την παραπάνω teaser φωτογραφία, που μας δείχνει το εμπρός τμήμα του νέου μεγάλου SUV της. Το μήκος της X7 αγγίζει τα 5.100 χλστ., το πλάτος της τα 2.019 χλστ., το ύψος της τα 1.798 χλστ., ενώ το μεταξόνιο φτάνει τα 3.010 χλστ. Τα νούμερα αυτά την καθιστούν αισθητά μεγαλύτερο από την X5, και πιο συγκεκριμένα κατά σχεδόν 200 χλστ. πιο μακρύ, κατά 80 χλστ. πιο φαρδύ και κατά 40 χλστ. πιο ψηλό, με το μεταξόνιο της X7 να είναι μεγαλύτερο κατά 76 χλστ. από το μέχρι στιγμής μεγαλύτερο SUV της BMW.

Οι πωλήσεις του μεγάλου πολυτελές SUV θα ξεκινήσει προς τα τέλη του 2018 και στην έκδοση X7 xDrive50i θα φορά τον 4,4-λίτρων twinturbo V8 κινητήρα απόδοσης 462 ίππων (340 kW) που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της ZF. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς και ανάμεσα στον εξοπλισμό συναντάμε M Sport διαφορικό, κάτι που ίσως αποκαλύπτει πως η X7 θα μπορεί από τετρακίνητη να γίνει πισωκίνητη, όπως συμβαίνει στη νέα M5.

Θα υπάρχει επίσης η X7 xDrive M60i με τον V12 κινητήρα, αλλά και μια υβριδική που θα συνδυάζει έναν 2,0-λιτρο βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Αναμένουμε επίσης εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με την έκδοση M50d να φορά τον τετράτουρμπο 3,0-λιτρο κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 760 Nm ροπής.

Ο λεβιές των ταχυτήτων θα είναι επενδυμένος με κρύσταλλα Swarovski, ενώ θα υπάρχει ο νέος πιεζοπεριστροφικός διακόπτης του iDrive, με μια οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με διαγώνιο 12,3 ίντσες. Ανάμεσα στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε μεγάλη πανοραμική οροφή, πενταζωνικό κλιματισμό, σύστημα ψυχαγωγίας για τους πίσω επιβάτες, head-up display, νυχτερινή όραση, Harman-Kardon ηχοσύστημα και άλλα.

Τέλος, η X7 εκτός από 7-θέσια θα προσφέρεται και σε 6-θέσια, με ξεχωριστά καθίσματα-πολυθρόνες για όλους τους επιβάτες. Το βάρος της θα αγγίζει τα 2.300 κιλά, ενώ θα πατάει σε ζάντες από 20 μέχρι 22 ίντσες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Η Rimac teasάρει το αυτόνομο ρομποταξί της

Η Rimac επεκτείνεται στην αγορά μαζικής μετακίνησης και στις 26 του Ιούνη θα παρουσιάσει ένα αυτόνομο ρομποταξί, με το εμπορικό του λανσάρισμα να γίνεται...
Autoblog.gr