Ανάκληση 1,6 εκατ. diesel αυτοκινήτων της BMW παγκοσμίως λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Σχετικά άρθρα

Η BMW ανακοίνωσε ότι ανακαλεί περίπου 1,6 εκατ. diesel οχήματά της παγκοσμίως για να επιδιορθώσει τεχνικό πρόβλημα το οποίο έχει προκαλέσει πυρκαγιά σε κινητήρες οχημάτων της στη Νότια Κορέα.

Μια ελαττωματική ηλεκτρονική μονάδα ανακύκλωσης καυσαερίων (EGR) στα diesel οχήματα της BMW έχει προκαλέσει την ανάφλεξη 28 κινητήρων στη Νότια Κορέα φέτος, γεγονός που ανάγκασε την εταιρεία να ανακαλέσει 160.000 οχήματα στη χώρα και να ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην διαρροή του ψυκτικού υγρού από την ομάδα ανακύκλωσης καυσαερίων.

Η BMW τώρα προχωρά στην ανάκληση οχημάτων παγκοσμίως, επεκτείνοντας την ανάκληση 324.000 μοντέλων της στην Ευρώπη που είχε ανακοινώσει στις αρχές του περασμένου Αυγούστου.

Τα επηρεαζόμενα οχήματα εφοδιάζονται με τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους πετρελαιοκινητήρες και έχουν κατασκευαστεί μεταξύ του 2010 και του 2017, δήλωσε η BMW.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...