Από αύριο 1 Νοεμβρίου ο Luc Donckerwolke, ο πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της Hyundai και της Genesis θα γίνει ο επικεφαλής σχεδιασμού ολόκληρου Hyundai Motor Group, όντας πλέον ο παγκόσμιος υπεύθυνος σχεδιαστής για όλες τις εταιρίας του ομίλου, τις Hyundai, Kia, και Genesis.

Ο Donckerwolke αντικαθιστά τον Peter Schreyer, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει περισσότερους διοικητικούς ρόλους στο Hyundai Motor Group, όντας ένας εκ των τριών προέδρων της εταιρίας.

Ο Donckerwolke έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο VW Group. Το διάστημα 1992-1996 εργάστηκε για λογαριασμό της Skoda, σχεδιάζοντας τις τότε γενιές των Octavia και Fabia, ενώ από το 1996 έως και το 1998 πήγε στην Audi, συμμετέχοντας στον σχεδιασμό των A4 Avant και A2. Το 1992, ο Βέλγος σχεδιαστής, γεννημένος στη Λίμα του Περού, έγινε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Lamborghini, σχεδιάζοντας τις Diablo, Murcielago και Gallardo. Το 2006, μαζί με τον Walter de’Silva, σχεδίασαν το Lamborghini Miura concept.

Το 2005 μετακόμισε στην Seat, αντικαθιστώντας τον de’Silva, ο οποίος πήγε στην Audi. Στην Seat ο Donckerwolke σχεδίασε τη προηγούμενη γενιά του Ibiza και το 2012 πήγε στην Bentley. Τον Ιούνιο του 2015 ο Donckerwolke άφησε το VW Group για το Hyundai Motor Group.

Στις σχετικές ειδήσεις η Hyundai ανακοίνωσε πως ο Lee Kyung-soo, επικεφαλής της Hyundai Αμερικής, παραιτήθηκε και έγινε σύμβουλος της εταιρίας. Προσωρινά θα τον αντικαταστήσει ο Yong-woo (William) Lee, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hyundai Motor North America.