Μετά τις εκδόσεις Mirror στα 500, 500L και 500X, η Fiat παρουσιάζει σήμερα την αντίστοιχη για το Tipo, όπως επίσης και την έκδοση Street που εμπλουτίζουν την γκάμα του μοντέλου. Τα Tipo Mirror και Tipo Street είναι διαθέσιμα σε όλους τους τύπους των αμαξωμάτων (hatchback, sedan και station wagon), με τέσσερις κινητήρες. Πιο συγκεκριμένα, από πλευράς βενζίνης, υπάρχει ο 1.400άρης ατμοσφαιρικός 95 ίππων και ο 1.400άρης T-Jet με 120 άλογα, ενώ από πλευράς πετρελαίου ο 1.300άρης MultiJet με 95 άλογα και το 1.600άρης MultiJet με 120 άλογα.

1Tipo Mirror

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέο σύστημα ενσωμάτωσης κινητού τηλεφώνου που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να προβάλλουν δεδομένα του κινητού τους στην οθόνη 7″ του συστήματος Uconnect, που υποστηρίζει επίσης Apple CarPlay και Android Auto. Διαθέτει επίσης cruise control, περιοριστή ταχύτητας, αισθητήρες βροχής και φωτός. Ακόμα, στη συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται αποκλειστικά το μπλε (Venezia Blue) χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με αρκετές χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Τέλος, υπάρχουν τα απαραίτητα λογότυπα “Mirror”, που ταυτοποιούν την έκδοση, με τις ζάντες να είναι 16 ιντσών.

2Tipo Street

Η έκδοση φορά 16″ ζάντες, διαθέτει φιμέ πίσω παράθυρα, χρωμιομένα διακοσμητικά, LED φώτα ημέρας, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Blue&Me, σπορ καθίσματα, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και κλιματισμό.