Σε επιτυχημένη εφτάωρη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η Floersch

Σχετικά άρθρα

Άκρως επιτυχημένη ήταν η εγχείρηση που υπεβλήθη σήμερα η Sophia Floersch, απόρροια του σφοδρότατου ατυχήματος της στον χθεσινό αγώνα της F3 στους δρόμους του Macau. Η επέμβαση στην σπονδυλική της στήλη διήρκεσε 7 ώρες και οι γιατροί διόρθωσαν τον ραγισμένο σπόνδυλο της 17-χρονης οδηγού.

Οι γιατροί είπαν σε συνέντευξη τύπου μετά την εγχείρηση ότι τα ζωτικά σημάδια της είναι σταθερά, τα άκρα είναι ενεργά και δεν υπήρχαν επιπλοκές, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες.

Επίσης, ο οδηγός Sho Tsuboi βγήκε από το νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ, όπως επίσης και ο Ιάπωνας φωτογράφος Hiroyuki Minami. Ο Κινέζος φωτογράφος Chan Weng Wang έχει τραυματιστεί στο ήπαρ και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για άλλες 10 ημέρες. Τέλος, ο κριτής Chan Cha In υπέστη κόψιμο στο πρόσωπο, γδαρσίματα στην κοιλιακή χώρα και κάταγμα γνάθου, και αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο σε τρεις με τέσσερις ημέρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...