Το δεύτερο εξάμηνο του 2019 η κυκλοφορία του νέου VW Golf

Σχετικά άρθρα

Στο ετήσιο συνέδριο της Volkswagen, που διοργανώθηκε αυτή την εβδομάδα στο Wolfsburg της Γερμανίας, έγιναν γνωστά πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για το τι θα παρουσιάσει η εταιρία μέσα στο 2019. Ξεκινώντας από το βασικότερο, το Golf 8, αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί μετά τα μέσα του χρόνου, για να ξεκινήσει η κυκλοφορία του το τρίτο τρίμηνο του 2019, καθώς η παραγωγή του θα αρχίσει από τον Ιούνιο.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που περιγράφει λεπτομερώς τον “χάρτη πορείας” των νέων προϊόντων της για το επόμενο έτος, η Volkswagen έδωσε ένα -περίπου- σκίτσο, που δείχνει τις βασικές γραμμές του δημοφιλούς μοντέλου. Το νέο Golf θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα, θα έχει πιο πρακτικό, ευρύχωρο και πολυτελέστερο εσωτερικό, ενώ ταυτόχρονα θα διαθέτει πιο δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες από την υπάρχουσα γενιά. Στο εσωτερικό θα συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, head-up display και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που θα υποστηρίζει gestures, με τον βασικό εξοπλισμό να γίνεται πλουσιότερος.

Συνεχίζοντας με τα υπόλοιπα μοντέλα, στις αρχές του 2019 η εταιρία θα λανσάρει στην Ευρώπη το T-Cross, ενώ παράλληλα θα πάει στην Κίνα και Βραζιλία το συγκεκριμένο μοντέλο με μεγαλύτερο μεταξόνιο. Λίγους μήνες πιο μετά, και μέχρι την έναρξη του καλοκαιριού, η γερμανική εταιρία θα ακολουθήσει μια επιθετική πολιτική στην Κίνα, παρουσιάζοντας τέσσερα μοντέλα, τρία εκ των οποίων ηλεκτρικά. Πιο συγκεκριμένα, το e-Lavida, το e-Bora, και το e-Golf, ενώ θα ξεκινήσει την πορεία του και το Polo.

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το νέο Passat σε Ευρώπη, Βραζιλία και Αμερική, κάτι που σημαίνει ότι λογικά τα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν λίγο νωρίτερα. Παράλληλα με το λανσάρισμα του νέου Golf, η γερμανική εταιρία θα βγάλει στην αγορά και την cabrio έκδοση του T-Roc, ενώ σε περίπου ένα χρόνο από τώρα θα δούμε και το αμιγώς ηλεκτρικό ID.

Κλείνοντας, για την αγορά της Αμερικής η γερμανική εταιρία -εκτός από το Passat που προαναφέρθηκε για το 2019- ετοιμάζει για την επόμενη τριετία τρία νέα SUV, ένα μεσαίο, ένα compact και φυσικά την έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού ID Crozz.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...