Η Meridien Modena, η επίσημη αντιπροσωπεία της Ferrari με έδρα την πόλη Lyndhurst στη νότια ακτή της Αγγλίας, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος dealer της ιταλικής εταιρίας για το 2018. Αυτή είναι η υψηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει μια επίσημη αντιπροσωπεία της Ferrari από το Maranello, αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς της επιχείρησης, όπως των πωλήσεων, του aftersales, του μάρκετινγκ, των εκδηλώσεων και κυρίως της εξυπηρέτησης πελατών και της ικανοποίησης τους.

Ως αναγνώριση της συμβολής της Meridien Modena στη φήμη και στις υπηρεσίες που προσφέρει το δίκτυο αντιπροσώπων της Ferrari, η Ferrari SpA έδωσε στην αντιπροσωπεία την F2002, το αυθεντικό μονοθέσιο της Scuderia Ferrari F1 το οποίο οδήγησε ο 7άκις παγκόσμιος πρωταθλητής Michael Schumacher το 2002.


Η Meridien Modena έχει κερδίσει προηγουμένως βραβεία από τη Ferrari για το “showroom of the year” το 2014, και το “aftersales dealer of the year” το 2017, για τα οποία η αντιπροσωπεία έλαβε τους κινητήρες της FF και της Portofino αντίστοιχα για να τους τοποθετήσει στις εγκαταστάσεις της ως εκθέματα.

Τέλος, η οικογενειακή αντιπροσωπεία στο Lyndhurst είναι ο μόνος αντιπρόσωπος της Ferrari παγκοσμίως που έχει λάβει τα 3 παραπάνω βραβεία (Dealer of the Year 2018, Showroom of the Year, Aftersales Dealer of the Year).