Ένας ιδιοκτήτης μιας Lamborghini από το Dubai σε πρόσφατο roadtrip του με το αυτοκίνητο του στον Καναδά και στις Η.Π.Α. βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν αστυνομικό στην πολιτεία του Oregon.

Όπως θα δεις στο παρακάτω video, ο αστυνομικός σταμάτησε τον οδηγό γιατί ισχυρίστηκε ότι δεν διαθέτει τις σωστές πινακίδες κυκλοφορίας. Ο οδηγός, όμως, είχε στη διάθεση του όλα τα απαραίτητα έγγραφα που του επιτρέπουν να κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους της Αμερικής, και παρότι τα έδωσε στον αστυνομικό για να τα εξετάσει, ο τελευταίος δεν φάνηκε να τον πιστεύει.

Καθ’όλη τη διάρκεια του video, ο οδηγός της Lamborghini προσπαθεί να εξηγήσει στον αστυνομικό τα καθέκαστα, με τον αξιωματικό να δηλώνει σε πολλές περιπτώσεις ότι γνωρίζει το νόμο, ζητώντας κατ ‘επανάληψη για πλήθος εγγράφων που σύντομα λαμβάνει.

Μετά την παραλαβή των εγγράφων, όπως της άδειας οδήγησης, της άδειας κυκλοφορίας και του ασφαλιστηρίου, ο αξιωματικός επιστρέφει γρήγορα στο όχημα, παραδίδει τα έγγραφα στον οδηγό και ισχυρίζεται ότι πρέπει να φύγει για ένα άλλο περιστατικό.