Η Tesla απολύει 3.400 υπαλλήλους της

Σχετικά άρθρα

Η Tesla ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην απόλυση 3.400 υπαλλήλων της, νούμερο που αντιστοιχεί στο 7% του εργατικού της δυναμικού. Η εταιρεία του Elon Musk ανακοίνωσε ότι οι περικοπές αφορούν το κανονικό εργατικό δυναμικό της και όχι αυτούς που δουλεύουν με μειωμένο ωράριο.

Με επιστολή προς τους εργαζομένους, ο Musk υποστηρίζει ότι τα πρώτα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου του 2018 θα είναι χαμηλότερα σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο.

Όπως όλοι είδαμε, η περσινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη της ιστορία της Tesla. Η Tesla θα χρειαστεί να κάνει αυτές τις περικοπές αυξάνοντας ταυτόχρονα το ρυθμό παραγωγής του Model 3 και κάνοντας πολλές τεχνικές βελτιώσεις τους επόμενους μήνες,

δήλωσε ο Musk.

Οι περικοπές θέσεων εργασίας ακολούθησαν μια σειρά από μέτρα περικοπής δαπανών που έχει κάνει η εταιρεία το τελευταίο διάστημα, καθώς προσπαθεί να ενισχύει τα περιθώρια κέρδους και να αυξήσει την κερδοφορία.

Στόχος της Tesla με τις απολύσεις, είναι πως με τη μείωση του κόστους παραγωγής, θα της επιτρέψουν να κατασκευαστεί την βασική έκδοση του Model 3, αξίας 35.000 δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα