Νέες teaser φωτογραφίες του Polestar 2, καθώς πλησιάζει η παρουσίαση του

Σχετικά άρθρα

Η Polestar ετοιμάζεται για την παρουσίαση του δεύτερου μοντέλου της και μέσω της επίσημης εφαρμογής για κινητά που επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν κάποιες λειτουργίες του νέου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες φωτογραφίες του Polestar 2.

Το δεύτερο μοντέλο της Σουηδικής εταιρίας θα παρουσιαστεί στο κοινό την έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και πρόκειται για ένα τετράπορτο fastback μοντέλο θα τοποθετηθεί απέναντι από το Tesla Model 3. Θα κατασκευάζεται πάνω στην Compact Modular Architecture (CMA) πλατφόρμα της Volvo και θα προσφέρει αυτονομία 482 χλμ ανά φόρτιση, αποδίδοντας 400 άλογα.

Οι νέες φωτογραφίες μας δείχνουν μια πανοραμική όψη του αυτοκινήτου, όπου διακρίνεται το ανάγλυφο καπό και η πανοραμική ηλιοροφή. Ακόμα, βλέπουμε μέρος των LED φωτιστικών σωμάτων, με τα πίσω να ενώνονται με μια λωρίδα, όπως είδαμε στο πρώτο teaser του αυτοκινήτου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας HMI βασίζεται στο Android, και η εταιρία ισχυρίζεται ότι διαθέτει σε παγκόσμια πρώτη ένα future-proof λογισμικό. Αυτό θα είναι πάντοτε συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, ώστε να μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις over-the-air και θα χρησιμοποιεί εφαρμογές, υπηρεσίες και τεχνολογίες για τις οποίες είμαστε ήδη εξοικειωμένοι, όπως οι χάρτες της Google και το Google Assistant.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...