Δεν θα υπάρξει η Lamborghini Huracan Evo Superleggera

Σχετικά άρθρα

O Maurizio Reggiani, επικεφαλής μηχανικός της Lamborghini, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως δεν θα υπάρξει κάποιο νέο μοντέλο της Huracan που θα ονομαστεί Superleggera, μιας και όπως είπε:

Το συγκεκριμένο σήμα έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ετοιμάζουμε μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Huracan Evo, αλλά δεν θα την ονομάσουμε Superleggera.

Λογικά ο Reggiani αναφέρεται στη νέα Performante, μιας και δήλωσε:

Αν προσθέσουμε στην Performanteτο σύστημα Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata και το σύστημα τετραδιεύθυνσης της Huracan Evo, τότε η Performante θα γίνει πολύ ταχύτερη.

Ο Reggiani πρόσθεσε πως πλέον ο επόμενος στόχος τους είναι πως θα διατηρήσουν την ίδια απόδοση του V10 5,2-λίτρων κινητήρα, με τα πρότυπα εκπομπών Euro 7 να θέτονται σε ισχύ το 2021.

Η Lamborghini έχει βρει την λύση και αυτή φυσικά είναι η υβριδοποίηση τόσο του V10 κινητήρα της Huracan, όσο και του V12 κινητήρα της Aventador.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Lamborghini Huracan STJ: The Last Dance

Η Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Huracan STJ, με την ειδική αυτή έκδοση να βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μοντέλο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014,...