Ford Focus RS by Mountune με 400 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Mountune ανακοίνωσε δύο νέα βελτιωτικά πακέτα για τον 2,3-λίτρων EcoBoost κινητήρα του Ford Focus RS, που τα ονομάζει m400R και m400X. Το πρώτο αντικαθιστά το υπάρχον m400 πακέτο, προσθέτοντας νέους χάρτες για την λειτουργία του κινητήρα και αυξημένη λειτουργικότητα. Το δεύτερο, m400X, είναι για τους ιδιοκτήτες που επιθυμούν κάθε ρανίδα απόδοσης του κινητήρα, διατηρώντας ταυτόχρονα το εργοστασιακό turbo.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο κινητήρας με την περιποίηση της Mountune αποδίδει 400 άλογα και 560 Nm ροπής, από 350 άλογα και 440 Nm που έχει το εργοστασιακό. Το πακέτο αποτελείται από νέο πρόγραμμα, νέο intercooler, νέα εισαγωγή αέρα και νέα βαλβίδα ανακυκλοφορίας του turbo. Οι χάρτες της ECU του m400R περιλαμβάνουν τα: Calibration, OEM Power, Fuel Economy Calibration, και Valet Mode.

Το m400X βασίζεται στο m400R και πάει την απόδοση του Focus RS σε άλλο επίπεδο, αυξάνοντας σημαντικά τις καμπύλες ισχύος και ροπής. Ως αποτέλεσμα, η απόκριση και η λειτουργία του στις μεσαίες στροφές μεταμορφώνονται δραματικά, χαρίζοντας στο Focus RS απίστευτη απόδοση. Και τα δύο πακέτα κοστολογούνται για £595.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...