Η Polestar ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το δεύτερο μοντέλο της στις 27 Φεβρουαρίου, σε ένα online event, για να κάνει το φυσικό του ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης λίγες ημέρες αργότερα. Το Polestar 2 πρόκειται για ένα τετράπορτο fastback μοντέλο, το οποίο θα τοποθετηθεί απέναντι από το Tesla Model 3.

Θα κατασκευάζεται πάνω στην Compact Modular Architecture (CMA) πλατφόρμα της Volvo και θα προσφέρει αυτονομία 482 χλμ ανά φόρτιση, αποδίδοντας 400 άλογα.

Οι μέχρι σήμερα φωτογραφίες μας δείχνουν μια πανοραμική όψη του αυτοκινήτου, όπου διακρίνεται το ανάγλυφο καπό και η πανοραμική ηλιοροφή.

Ακόμα, φαίνονται μέρος των LED φωτιστικών σωμάτων, με τα πίσω να ενώνονται με μια λωρίδα, όπως είδαμε στο πρώτο teaser του αυτοκινήτου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας HMI βασίζεται στο Android και η εταιρία ισχυρίζεται ότι διαθέτει σε παγκόσμια πρώτη ένα future-proof λογισμικό. Αυτό θα είναι πάντοτε συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, ώστε να μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις over-the-air και θα χρησιμοποιεί εφαρμογές, υπηρεσίες και τεχνολογίες με τις οποίες είμαστε ήδη εξοικειωμένοι, όπως οι χάρτες της Google και το Google Assistant.