Νέες έκδοσεις X-Cite και X-Style για το Toyota Aygo

Σχετικά άρθρα

H Toyota παρουσιάζει σήμερα δύο νέες εκδόσεις για το ανανεωμένο Aygo, οι οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες της στις 4 Μαρτίου. Η πρώτη είναι η X-Cite και η δεύτερη η X-Style, με τις νέες δύο μοναδικές εκδόσεις να σου προσφέρουν την ευκαιρία να ξεχωρίζεις από το πλήθος, καθώς διαθέτουν μοναδικό συνδυασμό εξωτερικών και εσωτερικών επιλογών.

Κύριο χαρακτηριστικό της X-Style έκδοσης είναι το λευκό χρώμα, που συνδυάζεται με την πορτοκαλί (Orange Twist) soft-top οροφή, η οποία δημιουργεί ένα γενναιόδωρο άνοιγμα 785 χλστ. x 730 χλστ. Ακόμα, υπάρχουν πορτοκαλί λεπτομέρειες στον προφυλακτήρα, στις πόρτες και στους καθρέφτες. Πατάει σε 15άρες αλουμινένιες ζάντες, διαθέτει φώτα ομίχλης και φιμέ πίσω τζάμια.

Από την άλλη, η X-Cite έκδοση είναι βαμμένη σε πορτοκαλί χρώμα και συνδυάζεται με μαύρη οροφή και μαύρες ζάντες. Για αντίθεση υπάρχουν μαύρες γυαλιστερές γραμμές της μάσκας, που σχηματίζουν το γράμμα Χ, ενώ μαύρα είναι και τα καλύμματα των καθρεφτών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...