Aston Martin Project 003. Το πρώτο teaser του κεντρομήχανου hypercar

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin ανακοίνωσε επίσημα πως ετοιμάζει ένα νέο κεντρομήχανο hypercar, δίνοντας παράλληλα την πρώτη teaser φωτογραφία, αλλά και την κωδική του ονομασία, Project 003.

Το αυτοκίνητο θα δανείζεται τεχνολογία από την Valkyrie, έχοντας ελαφριά κατασκευή, ενεργή αεροδυναμική, ενεργή ανάρτηση και κίνηση θα παίρνει από έναν υβριδικό turbo κινητήρα βενζίνης. Η βρετανική εταιρία δηλώνει πως το νέο της μοντέλο θα είναι πρακτικό για καθημερινή χρήση και διαθέτει και χώρο αποσκευών.

Μόλις 500 Aston Martin Project 003 θα κατασκευαστούν, όλα coupe, με τους ιδιοκτήτες τους να τα παραλαμβάνουν από τέλη του 2021, με το μοντέλο να μπορεί να κινηθεί τόσο σε δημόσιους δρόμους, όσο και σε πίστες.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται σε ένα νέο carbon monocoque σασί με αλουμινένια υποπλαίσια και ανταγωνίζεται τα Ferrari 488, McLaren 720S και τα υπόλοιπα supercar της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ο turbo βενζινοκινητήρας θα βρίσκεται στο κέντρο, με το μοντέλο να προσφέρεται τόσο ως αριστεροτίμονο, όσο και ως δεξιοτίμονο. Ο κινητήρας αναπτύσσεται από την ίδια την Aston Martin σε συνεργασία με την Red Bull Racing, με την απόδοση του να εικάζεται πως θα ξεπερνά τα 800 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...