Η Alfa Romeo προσθέτει εξοπλισμό στη Giulietta

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo παρουσίασε τη Giulietta στον Δεκέμβριο του 2009, με το λανσάρισμα του να ξεκινάει μετά την έκθεση της Γενεύης του 2010. Τι και αν έχουν περάσει ακριβώς εννιά χρόνια, η ιταλική εταιρία συνεχίζει να μην παρουσιάζει τη νέα γενιά του hatchback της και σε δελτίο τύπου που μόλις έστειλε μας παρουσιάζει τις αλλαγές της MY2019 έκδοσης.

Οι αλλαγές του MY2019 περιορίζονται μόνο στο επιπλέον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος εκτός των άλλων περιλαμβάνει από την βασική έκδοση σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) με hill assist, σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης D.N.A., αλλά και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2. Επίσης το μοντέλο διαθέτει 6 αερόσαους, κλιματισμός, σύστημα πολυμέσων και πολλές ηλεκτρικές ευκολίες (4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες, κτλ).

Η Giulietta MY2019 είναι διαθέσιμη σε 5 εκδόσεις, την βασική, την Super, την Sport, την Executive και την Veloce. Στην έκδοση Super, η Giulietta πατάει σε τροχούς 16 ιντσών, ενώ εφοδιάζεται με διζωνικό αυτόματο κλιματισμό και αισθητήρες στάθμευσης.

Αντίστοιχα στην έκδοση Sport συναντάμε ζάντες 17 ιντσών, πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτη Στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα με επένδυση σε συνδυασμό υφάσματος-Alcantara, τα πεντάλ αλουμινίου και οι κόκκινες ραφές συμπληρώνουν τις αλλαγές, με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect να διαθέτει οθόνη αφής 6,5”. Τέλος, υπάρχει ειδική ρύθμιση της ανάρτησης στην έκδοση Sport.

Όπως ανακοίνωσε χθες, η Alfa Romeo προσθέτει τη νέα έκδοση Executive στην Giulietta, η οποία απευθύνεται σε όσους αναζητούν την πολυτέλεια και την άνεση. Ξεχωρίζει από διάφορα στιλιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και από τον εξοπλισμό άνεσης, που περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect με την οθόνη αφής 6,5”, τον εσωτερικό ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη, τους εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, την αυτόματη λειτουργία καθαριστήρων και φώτων, κ.α.

Τέλος, η έκδοση Veloce είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με τον 2,0-λιτρο κινητήρα πετρελαίου, απόδοσης 170 ίππων και 350 Nm ροπής και συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT. Αυτή συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων Sport και Executive.

Μηχανικά, υπάρχουν Euro 6d turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη TCT, ίδιων σχέσεων. Να θυμίσω, ο 1.400άρης κινητήρας βενζίνης αποδίδει 120 ίππους και 215 Nm ροπής, ενώ ο 1.600άρης κινητήρας πετρελαίου αποδίδει 120 ίππους και 320 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα