Στην έκθεση της Γενεύης η Jeep θα παρουσιάσει την S σειρά των μοντέλων της. Πρόκειται για τα Renegade S, Compass S, Cherokee S, Grand Cherokee S Limited.

Το Renegade S φέρει μαύρη οροφή, νέα γρίλια, μαύρα σήματα, ζάντες 19″, LED φωτιστικά σώματα και δερμάτινες επενδύσεις.

Το Compass S έχει και αυτό μαύρα σήματα, μαύρη οροφή, νέες ζάντες και στο εσωτερικό του συναντάμε ηχοσύστημα της Beats. Το Cherokee S δεν έχει μαύρη οροφή, αλλά φέρει ζάντες 19″ και ειδικά διακοσμητικά, με το Grand Cherokee S Limited να φέρει μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, ζάντες 20″, κλιματιζόμενα καθίσματα, Alpine ηχοσύστημα και κίνηση παίρνει από τον 3,0-λιτρο V6 turbodiesel κινητήρα απόδοσης 250 ίππων.

Επίσης η Jeep θα έχει στο περίπτερό της τα Cherokee Trailhawk και Compass Night Eagle. Το πρώτο είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, έχει νέα ανάρτηση και μηχανικά φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 270 ίππων με 400 Nm ροπής που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και έξυπνη τετρακίνηση. Έχει προστασία πατώματος και εκτός δρόμου ελαστικά.

Το Compass Night Eagle είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα με μαύρες επενδύσεις, μαύρα χρωμιομένα διακοσμητικά, ζάντες 19″, ειδικά σήματα και φορά τον 1.400αρη κινητήρα απόδοσης 140 ίππων. Τέλος στο περίπτερο της Jeep θα υπάρχουν και νέα Mopar αξεσουάρ.