Θα σου άρεσε το νέο Opel Corsa να είναι έτσι; [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Με την Opel να έχει δώσει μέχρι σήμερα μια teaser φωτογραφία του νέου Corsa, ο Kleber Silva, βασιζόμενος σε αυτή αλλά και σε spy φωτογραφίες, ετοίμασε δύο renderings φωτογραφίες από το πως θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο που θα βασιστεί στην CMP πλατφόρμα (Common Modular Platform) της PSA.

Το νέο Corsa θα είναι προσθιοκίνητο και αρχικά ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες θα συναντάμε έναν τρικύλινδρο 1.200αρη, όπως επίσης τον 1.500αρη BlueHDI της Peugeot απόδοσης από 90 έως 130 άλογα, με τους κινητήρες να συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Το μοντέλο θα προσφέρεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό που θα ονομάζεται eCorsa. Το νέο Corsa θα ζυγίζει λιγότερο, θα έχει αυξημένη στρεπτική ακαμψία, μεγαλύτερες διαστάσεις, με τον χώρο αποσκευών να έχει περισσότερα από 300 λίτρα χωρητικότητας.

Σχεδιαστικά θα διαφέρει ριζικά από το σημερινό μοντέλο, μιας και θα αντλεί στοιχεία από το GT X Experimental Concept. Το νέο Corsa θα πωλείται αποκλειστικά ως πεντάπορτο και θα συνεχίζει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Opel στην Σαραγόσα της Ισπανίας.

Το νέο Corsa θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τα τέλη του τρέχοντος έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...