Levante Trofeo V8 Launch Edition και one-off μοντέλο από Maserati στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση της Γενεύης η Maserati θα έχει στο περίπτερό της την Levante Trofeo V8 Launch Edition, όπως επίσης και ένα one-off μοντέλο που δημιούργησε για έναν πελάτη της.

Η Levante Trofeo V8 Launch Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 μονάδες και θα γιορτάσει την έναρξη των πωλήσεων της Levante Trofeo. Είναι βαμμένη στο ματ μπλε χρώμα “Blu Emozione Matte”, ενώ προσφέρεται και στα χρώματα Giallo Modenese και Rosso Magma. Έχει carbon λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και στις πλαϊνές ποδιές, υπάρχει νέο καπό, ζάντες 22″, με τις δαγκάνες των φρένων να μπορούν να βαφτούν σε κίτρινο, κόκκινο και ασημί χρώμα. Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα, μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και μπλε ραφές.

Κίνηση παίρνει από τον V8 3,8-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 590 ίππων με 730 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της ZF και το σύστημα τετρακίνησης Q4 Intelligent All-Wheel Drive. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,1 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα.

Επίσης η Maserati θα έχει στο περίπτερό της τα Levante S Q4 GranSport και Quattroporte S Q4 GranLusso με Pelletessuta επενδύσεις. Πρόκειται για ένα ειδικό Nappa δέρμα που δημιουργήθηκε από την Ermenegildo Zegna αποκλειστικά για την Maserati. Τέλος στο περίπτερο θα δούμε και την Maserati GranTurismo MC βαμμένη στο νέο ματ χρώμα Grigio Lava Matte, ενώ στο εσωτερικό της θα υπάρχουν πολλά carbon μέρη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...

Διαλύθηκε μια Maserati MC20 στον Κηφισό

Μια από τις ελάχιστες Maserati MC20 που κυκλοφορούν στην Ελλάδα διαλύθηκε χθες το μεσημέρι, λίγο μετά τις 15:30, στον Κηφισό, στο ύψος της γέφυρας...