Η Kia παρουσιάζει το KX5 στην Κίνα, ένα Sportage με διαφορετική εμφάνιση

Σχετικά άρθρα

H Kia, μέσω της κοινοπραξίας της στην Κίνα με την Dongfeng, παρουσίασε το KX5 για την μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου του κόσμου. Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Dongfeng Yueda Kia στην Κίνα και πρακτικά αποτελεί ένα Sportage με ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση.

Το νέο εμπρός μέρος φέρει μια εντελώς διαφορετική ενσάρκωση της χαρακτηριστικής tiger-nose μάσκας της εταιρίας, ενώ νέα είναι και τα LED φωτιστικά σώματα. Οι διαφορές στο πίσω μέρος είναι περιορισμένες στα LED φωτιστικά σώματα και στο νέο προφυλακτήρα.

Περνώντας στη καμπίνα, το KX5 φέρει το ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25 ιντσών, ενώ ίδιας διαγωνίου είναι και η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αλλαγές υπάρχουν και στην κεντρική κονσόλα, όπου τα φυσικά κουμπιά έχουν αντικατασταθεί με αφής.

Μηχανικά, το SUV της Kia για την Κίνα εφοδιάζεται με δύο κινητήρες, τον 1.600άρη T-GDI βενζίνης, απόδοσης 177 ίππων και 265 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DVT, και τον 2,0-λιτρο ατμοσφαιρικό 165 ίππων και 203 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Τέλος, η Dongfeng Yueda Kia αναφέρει ότι το KX5 έχει πιο ήσυχη καμπίνα, καθώς έχουν τοποθετηθεί επιπλέον ηχομονωτικά υλικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα