BMW X1 xDrive25Le με ηλεκτρική αυτονομία 110 χλμ. μόνο για την Κίνα

Σχετικά άρθρα

Στην γκάμα των μοντέλων της BMW για την αγορά της Κίνας υπάρχει ήδη η plug-in υβριδική έκδοση της X1, και στην έκθεση της Σαγκάη, που ανοίγει τις πύλες τις στα μέσα Απριλίου η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση της.

Η οικολογική έκδοση του γερμανικού compact crossover, που ονομάζεται X1 xDrive25Le iPerformance, θα εφοδιάζεται με μια νέα μπαταρία, που θα χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία 110 χλμ., όταν σήμερα με την μπαταρία ιόντων-λιθίου, χωρητικότητας 10,7-kWh, έχει ηλεκτρική αυτονομία μόλις 60 χλμ.

Ακόμα, η γερμανική εταιρία ανακοινώνει ότι η κατανάλωση του θα αγγίζει τα μόλις 1,3 λίτρα/100 χλμ., στον NEDC κύκλο μετρήσεων, με τη νέα μπαταρία να αυξάνει το συνολικό βάρος κατά μόλις 2,5 κιλά.

Το plug-in υβριδικό σύστημα συνδυάζει έναν 1.500αρη βενζινοκινητήρα 136 ίππων με 220 Nm ροπής και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 94 ίππων με 165 Nm ροπής, που συνδέονται με ένα 6-ταχυτο κιβώτιο. Η συνολική ροπή αγγίζει τα 385 Nm, και θα επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 7,4 δευτ., ενώ αποκλειστικά ηλεκτρικά θα μπορεί να κινείται μέχρι τα 120 χλμ/ώρα.

Η διαθεσιμότητα της BMW X1 xDrive25Le iPerformance είναι προς το παρόν αποκλειστικό προνόμιο της μεγαλύτερης αγοράς αυτοκινήτου του κόσμου, της Κίνας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...