Η Nissan ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε μέσα στο καλοκαίρι να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Juke και σήμερα διέρρευσαν δύο φωτογραφίες που φέρεται να μας δείχνουν το νέο μοντέλο. Είναι, όμως, πολύ πιθανό να αποτελούν καλές rendering με βάσει πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Το νέο Juke θα κατασκευάζεται πάνω στην CMF-B πλατφόρμα της Renault-Nissan και αναμένεται να είναι πλατύτερο και χαμηλότερο σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, αποκτώντας μια πιο δυναμική εμφάνιση. Το μεταξόνιο του θα μεγαλώσει, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν και οι χώροι στο εσωτερικό. Εκεί θα συναντάμε ένα αναβαθμισμένο ταμπλό με νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ θα διαθέτει ακριβότερα και πολυτελέστερα υλικά, με την Nissan να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης.

Η σχεδίαση του αναμένεται να βασίζεται στα τελευταία πρωτότυπα της εταιρείας, όπως το Gripz, αλλά θα διαθέτει ορισμένα στοιχεία ή γραμμές που έχουμε δει στο νέο Micra. Αυτό δεν σημαίνει πως θα χάσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, μιας και οι πωλήσεις του έδειξαν πως το κοινό αγάπησε τον σχεδιασμό του.

Μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρχει και ένας plug-in υβριδικός. Παράλληλα η Nissan εξετάζει να προσφέρει το νέο Juke και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση. Ανάμεσα στους κινητήρες εσωτερικής καύσης θα συναντάμε έναν 1.000αρη βενζίνης, έναn 1.600αρη βενζίνης, αλλά και τον 1.500αρη turbodiesel.