Στο σφυρί ένα ολοκαινούριο Honda NSX του 1994

Σχετικά άρθρα

Πραγματικά μου είναι δύσκολο να καταλάβω πως κάποιος αγοράζει το 1994 στην Αμερική ένα καινούριο Honda/Acura NSX, και μέσα σε 25 χρόνια διανύει με αυτό μόλις 301 χλμ.

Το συγκεκριμένο βρίσκεται προς πώληση από το Bring A Trailer, και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το υψηλότερο bid είναι στα 110.000 δολάρια, αλλά σίγουρα θα αυξηθεί αρκετά, καθώς η δημοπρασία λήγει σε 5 ημέρες.

Ο αρχικός ιδιοκτήτης ήταν ένας συλλέκτης ο οποίος κατέχει 40+ αυτοκίνητα, που όλα έχουν διανύσει λιγότερα από 800 χλμ., και φυλάσσονται σε ένα κλιματιζόμενο γκαράζ. Αυτό το NSX παρέμεινε στη συλλογή του μέχρι το 2018, οπότε πήρε για πρώτη φορά πινακίδες λίγο πριν από την αγορά του σημερινού.

Να θυμίσω, μηχανικά φορά τον V6 3,0-λίτρο κινητήρα απόδοσης 274 ίππων με 285 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση στον πίσω άξονα. Είναι βαμμένο σε πράσινο (Brooklands Green) χρώμα, όντας ένα από τα μόλις 34 και στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις.

Ακόμα, διαθέτει ηλεκτρικά καθίσματα, air condition, cruise control, 6-δισκο CD changer, ηχεία της BOSE, με τις αυθεντικές ζάντες να φορούν ελαστικά με DOT 2003.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...