GP Μπαχρέιν 2019, FP2: Ο Vettel στην κορυφή

Σχετικά άρθρα

Ο ήλιος στο Bahrain έπεσε, οι θερμοκρασίες στην πίστα του Sakhir το ίδιο και υπό το φως των προβολέων έγιναν οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του αγώνα, με τις συνθήκες να είναι ίδιες με αυτές που θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί στις κατατακτήριες και στον αγώνα.

Το σκηνικό, όμως, ήταν το ίδιο με το FP1, και στο FP2 οι δύο οδηγοί της Scuderia Ferrari ήταν και πάλι οι ταχύτεροι στην πίστα του Sakhir. Αυτή τη φορά στην κορυφή βρέθηκε ο Sebastian Vettel, με χρόνο 1:28.846. Ελάχιστα πίσω του, μόλις 0,035 δευτ. ήταν ο team-mate του Charles Lecrerc, με τα χαμόγελα στο ιταλικό στρατόπεδο να έρχονται από την απόσταση που φαίνεται να έχουν από την Mercedes.

Πιο συγκεκριμένα, ο Lewis Hamilton βρέθηκε στην τρίτη θέση, και με χρόνο 1:29.449 ήταν 0,603 δευτ. πίσω από τον Γερμανό οδηγό της Ferrari. Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο της ημέρας έκανε ο έτερος οδηγός της Mercedes, Valtteri Bottas, με τα δύο μονοθέσια της ομάδας να μην μπορούν να πλησιάσουν την κορυφή, παρότι φορούσαν την μαλακή γόμα της Pirelli.

Εκτός τις διαφοράς μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων, η Red Bull δεν φαίνεται να έχει τον ρυθμό για να βρεθεί κοντά στους πρώτους, καθώς ο Max Verstappen ήταν και αργότερος από Nico Hulkenberg με τη Renault, έχοντας όμως μικρή σχετική απόσταση από τη Mercedes. Άκρως απογοητευτική ήταν η μέρα για τον Daniel Ricciardo, καθώς βρέθηκε στην 15η θέση και 2 δευτ. πίσω από τον πρωτοπόρο.

Ο Kevin Magnussen βρέθηκε στην έβδομη θέση με την Haas, για να τον ακολουθήσει η McLaren του Lando Norris, με την ομάδα Woking να συνεχίζει να δείχνει ανταγωνιστική στο Sakhir. Ο Romain Grosjean ήταν ένατος με την δεύτερη Haas, για να κλείσει η δεκάδα με τον Daniil Kvyat, τον ταχύτερο της Toro Rosso.

Τα highlights

Αποτελέσματα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...