Πέρσι το καλοκαίρι, η Alfa Romeo ανακοίνωσε το νέο της πενταετές πλάνο και εκτός από τη νέα 8C, έκανε γνωστό πως επαναφέρει και την Gran Turismo Veloce, και σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία που μας δείχνει το προφίλ του αυτοκινήτου.

Η φωτογραφία προέρχεται από μια επίσημη εσωτερική παρουσίαση της Alfa Romeo, με τις πληροφορίες από την εταιρία να λένε ότι η GTV θα είναι ένα σπορ υβριδικό τετραθέσιο coupe μοντέλο.

Θα έχει 50:50 αναλογία βάρους και θα αποδίδει 600 άλογα. Θα είναι τετραθέσιο, έχοντας σύστημα τετρακίνησης και torque vectoring. Πρακτικά πρόκειται για το μοντέλο που τόσο καιρό θα διαβάζαμε πως θα ονομαστεί Giulia Coupe.

Αναφορές θέλουν το Coupe μοντέλο να κυκλοφορεί στην αγορά το 2021, με την Spider ανοικτή έκδοσή του να παρουσιάζεται 18 μήνες αργότερα, στα τέλη του 2022. Και τα δύο θα κατασκευάζονται πάνω στην Giorgio πλατφόρμα που χρησιμοποιούν η Giulia και Stelvio και κίνηση θα παίρνουν από τον 2,9-λίτρων turbo κινητήρα των Quadrifoglio εκδόσεων των Giulia και Stelvio που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, με το σύστημα να αποδίδει συνδυαστικά 600 άλογα. Θα έχει ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.