Η Rolls-Royce έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες την ανάπτυξη της νέας γενιάς της Ghost, η οποία θα παρουσιαστεί το 2020. Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί μια νέα αλουμινένια spaceframe πλατφόρμα, που θα επιτρέψει στο μοντέλο να χάσει αρκετά κιλά.

Η νέα Ghost θα είναι τετρακίνητη, θα φορά τον 6,6-λίτρων V12 twin-turbo κινητήρα που θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt. Θα έχει ενεργό anti-roll σύστημα και στο εσωτερικό θα συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, προηγμένο head-up display και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη που θα ανοιγοκλείνει ηλεκτρονικά και θα “κρύβεται” μέσα στο ταμπλό, όταν ο οδηγός δεν την χρειάζεται.

Στις σχετικές ειδήσεις η Rolls-Royce προσφέρει την Phantom, το Privacy Suite, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα διαχωριστικό που χωρίζει τον χώρο ανάμεσα στους μπροστά και στους πίσω επιβάτες. Το γυαλί είναι ηλεκτροχρωμικό και μπορεί να γίνει αδιαφανές με το πάτημα ενός κουμπιού, με τους πίσω επιβάτες να μπορούν να επικοινωνήσουν με τους μπροστά μέσω του ενσωματωμένου συστήματος ενδοεπικοινωνίας.