Το Mitsubishi L200 έγινε αγωνιστικό

Σχετικά άρθρα

Η Mitsubishi Αυστραλίας παρουσιάζει το L200 SuperUte, την αγωνιστική έκδοση του νέου L200 που θα συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα SuperUtes στο οποίο λαμβάνουν μέρος βελτιωμένα pickups παραγωγής, τα οποία ανταγωνίζονται σε 24 αγώνες, που διεξάγονται μέσα σε 8 Σαββατοκύριακα.

Το L200 πωλείται με το όνομα Triton στην Αυστραλία και το αγωνιστικό θα “τρέχει” με την ομάδα Team Triton Racing, η οποία έχει ετοιμάζει τρία τέτοια, που θα τα οδηγούν οι Elliot Barbour, Cameron Crick και Craig Dontas, ενώ σε ορισμένους αγώνες το ένα από αυτά θα το οδηγεί ο νικητής του Rally Dakar, Toby Price.

Το αγωνιστικό φορά μια βελτιωμένη έκδοση του 2,4-λίτρων turbodiesel κινητήρα που αποδίδει 344 άλογα με 677 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 241 χλμ/ώρα.

Η ανάρτηση έχει βελτιωθεί, με το πίσω διαφορικό να έχει αντικατασταθεί από ένα νέο, αγωνιστικού τύπου. Το εργοστασιακό κιβώτιο έχει δώσει την θέση του στο Tremac 6060 6-speed H-Gate χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ φορά ζάντες 20″. Τα φρένα είναι της Brembo, τα πεντάλ της Tilton, ενώ το το roll cage είναι εγκεκριμένο από την CAMS (Confederation of Australian Motorsport Ltd).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...