GP Αζερμπαϊτζάν: Tα ελαστικά των οδηγών

Σχετικά άρθρα

H Pirelli ανακοίνωσε τα ελαστικά που επέλεξαν οι οδηγοί για το GP του Αζερμπαϊτζάν. Οι περισσότερες ομάδες επέλεξαν μόνο ένα σετ της σκληρής (C2) γόμας, με τις επιλογές τους να διαφοροποιούνται για την μεσαία (C3) και την μαλακή (C4).

Η Mercedes έχει επιλέξει για τους Hamilton και Bottas 1 σετ σκληρής γόμας, 4 σετ μεσαίας και 8 μαλακής, ενώ η Ferrari για τους Vettel και LecLerc επέλεξε 1 σετ σκληρής γόμας, 5 σετ μεσαίας και 7 μαλακής.

Η Red Bull έχει επιλέξει για τους πιλότους της 1 σετ σκληρής γόμας, 3 σετ μεσαίας και 9 μαλακής, ενώ η Renault έχει 2 σετ σκληρής γόμας, 1 σετ μεσαίας και 10 μαλακής για τον Ricciardo και 1 σετ σκληρής γόμας, 2 σετ μεσαίας και 10 μαλακής για τον Hulkenberg. Magnussen, Grosjean, Giovinazzi, Albo και Kubica έχουν επιλέξει 1 σετ σκληρής γόμας, 3 σετ μεσαίας και 9 μαλακής, οι Sainz, Norris, Perez, Stroll και διάλεξαν 1 σετ σκληρής γόμας, 2 σετ μεσαίας και 10 μαλακής, με τους Raikkonen, Kvyat και Russell να επιλέγουν 2 σετ σκληρής γόμας, 2 σετ μεσαίας και 9 μαλακής. Μένει να δούμε πως θα τα πάνε οι ομάδες στο 4ο GP της χρονιάς και αν οι επιλογές των παικτών στο www.stoixima24.net επαληθευτούν.

Το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Απριλίου στους δρόμους του Μπακού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Flavio Briatore επιστρέφει στην Formula 1 για την Alpine

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Luca de Meo, ήρθε σε επικοινωνία με τον Flavio Briatore, ώστε ο τελευταίος...